• Intro 3C Caravan Custom Care

  Wij bieden het volledige pakket om uw waardevolle bezit een verjongingskuur te laten ondergaan dat ook nog eens een duurzame werking heeft en minimaal 5 jaar bescherming biedt. Om dat voor elkaar te krijgen vereist vakmanschap én voldoende tijd. Eerst wassen wij uw caravan met milieuvriendelijke shampoo om het vuil los te weken, daarna wordt gestoomreinigd om de caravan écht schoon te krijgen, de poriën te openen en de mogelijke groenalg en andere ongewenste aanhechtingen te verwijderen. Wij staan voor kwaliteit en vakmansschap.

 • Welke methode gebruiken wij?

  Wij gebruiken de NANO technologie! Nanotechnologie (bron Rathenau Instituut) 1 nanometer = 0,000000001 m Nanotechnologie is een verzamelnaam. Het verwijst naar toepassingen en technieken die werken op een schaal van 1 tot 100 nanometer. Wordt materie teruggebracht tot deze schaal, dan kunnen zich bijzondere eigenschappen voordoen. Niet-geleidende stoffen worden geleidend, gekleurde stoffen transparant. .

 • Nano coating

  Nano komt van het Griekse woord ‘nanos’, wat dwerg betekent. Nanotechnologie maakt het mogelijk om te werken op het niveau van moleculen en atomen. Eén nanometer is een miljardste meter, oftewel 0,000000001 m. Dat is klein. Maar hoe stel je je dat voor? Ter vergelijking: een rode bloedcel is 7.000 nanometer groot. Een menselijke haar is zo’n 80.000 nanometer dik. Onze vingernagels groeien 5 tot 10 nanometer per minuut. Onze doelstelling is het reinigen doormiddel van stoom op de kaart te zetten en onze klanten te informeren over de mogelijkheden van Nanocoatings.

 • Optimale bescherming

  Nano coating is de optimale bescherming voor uw caravan. Wij behandelen o.a. ook uw auto, bedrijfsauto, boot, camper, motor en trailer. Zie voor meer informatie www.3ccustomcare.nl. Neem vrijblijvend contact met ons op: 085-5000243

 • Hoe worden wij door u beoordeeld?

  * Via via hoorden wij van Camper Custom Care. Na het eerste contact, waar de Camper rondom uitvoerig bekeken werd, kregen wij het gevoel van dat komt wel goed. Een goede week later staat daar een camper in showroom-staat , van buiten als nieuw en van binnen zeer goed onderhanden genomen. Er zijn dingen gedaan die niet waren afgesproken, maar "Och, wij waren er toch bezig" was het antwoord. (reactie geplaatst op onze campersite www.campercustomcare.nl)

Wassen stomen

 

Wassen en stomen.

Wassen en stomen is cruciaal voor een goed resultaat. Het opent de poriën zodat het vuil weggespoeld kan worden.

Indien de ondergrond niet goed is gereinigd zal nooit een optimaal resultaat haalbaar zijn. Dit geldt trouwens nog meer voor nano-coating.
Het polijsten is van wezenlijk belang en daar valt of staat het eindresultaat mee.

 

 De Caravan wordt gereinigd met een stoomapparaat dat speciaal ontwikkeld is voor het reinigen van auto’s, vrachtwagens, caravans, campers en boten. Stoomreinigen is milieuvriendelijk, er blijft geen vuil achter op de werklocatie, er wordt zeer weinig water verbruikt en er worden géén chemicaliën gebruikt. Stoom is bij de juiste combinatie van druk, vochtigheid en temperatuur de ideale reiniger die chemicaliën overbodig maakt! Veilig voor de auto en bovendien ontzettend milieuvriendelijk.

Interieur en exterieur

Met de stoomreiniger wordt een caravan volledig gereinigd met gemiddeld 3 liter water. Zowel het interieur als exterieur kan met stoom perfect gereinigd worden zonder gebruik van chemicaliën. De stoom zorgt ervoor dat de vervuilingen losgeweekt worden waarna deze met de speciale microvezeldoek van het oppervlak worden afgenomen. Dit resulteert in een perfect schoon exterieur en fris en bacterievrij interieur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nano coating

nanooo.jpg