• Intro 3C Caravan Custom Care

  Wij bieden het volledige pakket om uw waardevolle bezit een verjongingskuur te laten ondergaan dat ook nog eens een duurzame werking heeft en minimaal 5 jaar bescherming biedt. Om dat voor elkaar te krijgen vereist vakmanschap én voldoende tijd. Eerst wassen wij uw caravan met milieuvriendelijke shampoo om het vuil los te weken, daarna wordt gestoomreinigd om de caravan écht schoon te krijgen, de poriën te openen en de mogelijke groenalg en andere ongewenste aanhechtingen te verwijderen. Wij staan voor kwaliteit en vakmansschap.

 • Welke methode gebruiken wij?

  Wij gebruiken de NANO technologie! Nanotechnologie (bron Rathenau Instituut) 1 nanometer = 0,000000001 m Nanotechnologie is een verzamelnaam. Het verwijst naar toepassingen en technieken die werken op een schaal van 1 tot 100 nanometer. Wordt materie teruggebracht tot deze schaal, dan kunnen zich bijzondere eigenschappen voordoen. Niet-geleidende stoffen worden geleidend, gekleurde stoffen transparant. .

 • Nano coating

  Nano komt van het Griekse woord ‘nanos’, wat dwerg betekent. Nanotechnologie maakt het mogelijk om te werken op het niveau van moleculen en atomen. Eén nanometer is een miljardste meter, oftewel 0,000000001 m. Dat is klein. Maar hoe stel je je dat voor? Ter vergelijking: een rode bloedcel is 7.000 nanometer groot. Een menselijke haar is zo’n 80.000 nanometer dik. Onze vingernagels groeien 5 tot 10 nanometer per minuut. Onze doelstelling is het reinigen doormiddel van stoom op de kaart te zetten en onze klanten te informeren over de mogelijkheden van Nanocoatings.

 • Optimale bescherming

  Nano coating is de optimale bescherming voor uw caravan. Wij behandelen o.a. ook uw auto, bedrijfsauto, boot, camper, motor en trailer. Zie voor meer informatie www.3ccustomcare.nl. Neem vrijblijvend contact met ons op: 085-5000243

 • Hoe worden wij door u beoordeeld?

  * Via via hoorden wij van Camper Custom Care. Na het eerste contact, waar de Camper rondom uitvoerig bekeken werd, kregen wij het gevoel van dat komt wel goed. Een goede week later staat daar een camper in showroom-staat , van buiten als nieuw en van binnen zeer goed onderhanden genomen. Er zijn dingen gedaan die niet waren afgesproken, maar "Och, wij waren er toch bezig" was het antwoord. (reactie geplaatst op onze campersite www.campercustomcare.nl)

Nano wax

 

Nano wax.


De nanowax zorgt ervoor dat uw caravan er weer als nieuw uitziet en blijft zien. Voor ongeveer een jaar.
De lak wordt door de polish geopend en oude pigmenten worden uit de lak verwijderd, waardoor de oorspronkelijke hoogglans wordt hersteld.
Doordat de Nanowax met een polijstmachine wordt aangebracht ondergaat de lak een milde polijstronde en wordt het oppervlak superglad.
Tijdens het poetsen lost de polish op en worden de Nanopartikels in de lak gebracht zodat deze gedurende één jaar op hoogglans blijft (afhankelijk van het gebruik van de caravan).
De 3C Nanowax is hydrofoob en oleofoob (waterafstotend en vuilwerend).
Hierdoor kan vuil zich moeilijker hechten en is het schoonmaken van de caravan een stuk makkelijker geworden.
De 3C Nanowax heeft dezelfde eigenschappen als de 3C Nanocoating, echter de werkzame duur van de wax is niet gegarandeerd en zal korter zijn dan de werking van Nanocoating.
De wax zal wel ongeveer één jaar werkzaam zijn en daarom stellen wij voor ééns per jaar terug te komen voor een jaarlijkse behandeling zodat de caravan continu is beschermd tegen weersinvloeden en dergelijke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nano coating

nanooo.jpg