• Intro 3C Caravan Custom Care

  Wij bieden het volledige pakket om uw waardevolle bezit een verjongingskuur te laten ondergaan dat ook nog eens een duurzame werking heeft en minimaal 5 jaar bescherming biedt. Om dat voor elkaar te krijgen vereist vakmanschap én voldoende tijd. Eerst wassen wij uw caravan met milieuvriendelijke shampoo om het vuil los te weken, daarna wordt gestoomreinigd om de caravan écht schoon te krijgen, de poriën te openen en de mogelijke groenalg en andere ongewenste aanhechtingen te verwijderen. Wij staan voor kwaliteit en vakmansschap.

 • Welke methode gebruiken wij?

  Wij gebruiken de NANO technologie! Nanotechnologie (bron Rathenau Instituut) 1 nanometer = 0,000000001 m Nanotechnologie is een verzamelnaam. Het verwijst naar toepassingen en technieken die werken op een schaal van 1 tot 100 nanometer. Wordt materie teruggebracht tot deze schaal, dan kunnen zich bijzondere eigenschappen voordoen. Niet-geleidende stoffen worden geleidend, gekleurde stoffen transparant. .

 • Nano coating

  Nano komt van het Griekse woord ‘nanos’, wat dwerg betekent. Nanotechnologie maakt het mogelijk om te werken op het niveau van moleculen en atomen. Eén nanometer is een miljardste meter, oftewel 0,000000001 m. Dat is klein. Maar hoe stel je je dat voor? Ter vergelijking: een rode bloedcel is 7.000 nanometer groot. Een menselijke haar is zo’n 80.000 nanometer dik. Onze vingernagels groeien 5 tot 10 nanometer per minuut. Onze doelstelling is het reinigen doormiddel van stoom op de kaart te zetten en onze klanten te informeren over de mogelijkheden van Nanocoatings.

 • Optimale bescherming

  Nano coating is de optimale bescherming voor uw caravan. Wij behandelen o.a. ook uw auto, bedrijfsauto, boot, camper, motor en trailer. Zie voor meer informatie www.3ccustomcare.nl. Neem vrijblijvend contact met ons op: 085-5000243

 • Hoe worden wij door u beoordeeld?

  * Via via hoorden wij van Camper Custom Care. Na het eerste contact, waar de Camper rondom uitvoerig bekeken werd, kregen wij het gevoel van dat komt wel goed. Een goede week later staat daar een camper in showroom-staat , van buiten als nieuw en van binnen zeer goed onderhanden genomen. Er zijn dingen gedaan die niet waren afgesproken, maar "Och, wij waren er toch bezig" was het antwoord. (reactie geplaatst op onze campersite www.campercustomcare.nl)

Nano coating

 

Nano coating.

Wat houdt dat nu eigenlijk in?

Nano-Coating eenvoudig uitgelegd: Een watermolecuul is ongeveer 0,15 nanometer "groot". Een molecuul is het kleinste deeltje dat nog de eigenschappen van een stof heeft.

Een nanometer is een MILJARDSTE deel van een meter. Ter vergelijking: een bloedcel is 7000 nanometer "groot".

Door de densiteit van de coating kan water, vuil etc. zich niet echt vasthechten aan de nano-coating. Dit houdt in dat het vuil makkelijker te verwijderen is. De hechting van vuil zal veel en veel minder zijn met  nano-coating! U kunt het vergelijken met een bal van 30cm die in een gat van 10cm gepropt moet worden. Dat gaat dus niet en blijft de bal "op het gat van 10cm liggen" 

 

NB: Voor het aanbrengen van professionele nano-coating op campers, caravans, auto's, boten, etc is een certificering van de fabrikant nodig. Uiteraard zijn alle medewerkers van 3CCustomCare, 3CCamperCustomCare, 3CCaravanCustomCare en Cleaning&CoatingNederland voorzien van deze certificering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nano coating

3c_c.jpg