• Intro 3C Caravan Custom Care

  Wij bieden het volledige pakket om uw waardevolle bezit een verjongingskuur te laten ondergaan dat ook nog eens een duurzame werking heeft en minimaal 5 jaar bescherming biedt. Om dat voor elkaar te krijgen vereist vakmanschap én voldoende tijd. Eerst wassen wij uw caravan met milieuvriendelijke shampoo om het vuil los te weken, daarna wordt gestoomreinigd om de caravan écht schoon te krijgen, de poriën te openen en de mogelijke groenalg en andere ongewenste aanhechtingen te verwijderen. Wij staan voor kwaliteit en vakmansschap.

 • Welke methode gebruiken wij?

  Wij gebruiken de NANO technologie! Nanotechnologie (bron Rathenau Instituut) 1 nanometer = 0,000000001 m Nanotechnologie is een verzamelnaam. Het verwijst naar toepassingen en technieken die werken op een schaal van 1 tot 100 nanometer. Wordt materie teruggebracht tot deze schaal, dan kunnen zich bijzondere eigenschappen voordoen. Niet-geleidende stoffen worden geleidend, gekleurde stoffen transparant. .

 • Nano coating

  Nano komt van het Griekse woord ‘nanos’, wat dwerg betekent. Nanotechnologie maakt het mogelijk om te werken op het niveau van moleculen en atomen. Eén nanometer is een miljardste meter, oftewel 0,000000001 m. Dat is klein. Maar hoe stel je je dat voor? Ter vergelijking: een rode bloedcel is 7.000 nanometer groot. Een menselijke haar is zo’n 80.000 nanometer dik. Onze vingernagels groeien 5 tot 10 nanometer per minuut. Onze doelstelling is het reinigen doormiddel van stoom op de kaart te zetten en onze klanten te informeren over de mogelijkheden van Nanocoatings.

 • Optimale bescherming

  Nano coating is de optimale bescherming voor uw caravan. Wij behandelen o.a. ook uw auto, bedrijfsauto, boot, camper, motor en trailer. Zie voor meer informatie www.3ccustomcare.nl. Neem vrijblijvend contact met ons op: 085-5000243

 • Hoe worden wij door u beoordeeld?

  * Via via hoorden wij van Camper Custom Care. Na het eerste contact, waar de Camper rondom uitvoerig bekeken werd, kregen wij het gevoel van dat komt wel goed. Een goede week later staat daar een camper in showroom-staat , van buiten als nieuw en van binnen zeer goed onderhanden genomen. Er zijn dingen gedaan die niet waren afgesproken, maar "Och, wij waren er toch bezig" was het antwoord. (reactie geplaatst op onze campersite www.campercustomcare.nl)

Hoe worden wij door u beoordeeld?

De mening van onze klanten vinden wij bijzonder belangrijk! 

 

Citaten van onze klanten, geplaatst op onze campersite:

 

      Via via hoorden wij van Camper Custom Care. 
Na het eerste contact, waar de Camper rondom uitvoerig bekeken werd, kregen wij het gevoel van dat komt wel goed.
Een goede week later staat daar een camper in showroom-staat , van buiten als nieuw en van binnen zeer goed onderhanden genomen. 
Er zijn dingen gedaan die niet waren afgesproken, maar "Och, wij waren er toch bezig " was het antwoord.

 

    Door de zeer uitvoerige foto documentatie ( voor de behandeling ) zijn er achteraf ook geen vragen en mochten er wat vragen zijn dan wordt dat in goed overleg opgelost en zo hoort het ook.
Na een paar herfstritten door Friesland en Drenthe maak je de camper zeer gemakkelijk schoon inclusief de velgen en dan glimt hij weer.

 

     Jongens van Camper Custom Care bedankt voor het mooie werk!

 

      Na een slechte ervaring met een ander "poets" bedrijf in 2015 waren we wat sceptisch geworden.
* Eerste kennismaking met 3C was heel plezierig. Alle mogelijkheden werden uitvoerig besproken.
* Uitgebreide offerte naar aanleiding van ons eerste bezoek.

 

    Toen we 5 dagen later de camper kwamen ophalen, stond daar een bijna "nieuwe" camper. Perfect!
Het autowassen onderweg is een fluitje van een cent geworden: een straaltje koud water en een borstel volstaan. Nooit gedacht dat autowassen leuk kon zijn! Tijdens onze laatste trip werd er gestrooid met zand vanwege de gladheid. De onderste meter van de camper was donker bruin. Één emmertje water en de borstel waren voldoende om de camper weer in nieuwstaat te brengen!!

 

     Van vlekkerige camper met doffe bovenzijde/dak naar SHOWROOM-staat !!

 

      Top prestatie !!

 

    Dof en ellendig stond hij voor mijn deur, mijn camperbusje van 11 jaar oud. Maar na door Camper Custom Care gecleaned en gewaxd is het weer een lust voor het oog.

 

      Onze 14 jarige camper staat er weer bijna nieuw bij. Wij zijn zeer tevreden over uitleg en resultaat. 

  

 

 

Nano coating

logo-cleaningcoating-kleiner.jpg